Ray-Ban

Ikonikusan laza

Szeretik a lázadók, a rock’n’roll hősök és a hollywoodi sztárok. Az első márka,mely összekapcsolja a szemüvegeket az egymással ellentétes kultúrákkal és az időtlen divattal. Időtlen kultikus modellek történetekkel gazdagítva.

Minőség és funkció

Szemüvegek és csak szemüvegek! A Ray-Ban úttörő a tükröslencsék, a 100%-os UV védelemű és színjavító lencsék készítésében.

Autentikus időtlen

1937-től a Ray-Ban mindig is autentikus volt, a legenda már 78 évetart. Stílus, ami soha nem megy ki a divatból. Soha véget nem érő ihlet a szemüvegek világában.

Történelem és örökség

Pilóták, tábornokok, motorosok és rockerek viselik ezt a márkát, mely tükrözi az ő bátor szellemiségüket. «Banish rays – elűzni a sugarakat», a márka eredete meghatározza a mostani nevét: Ray-Ban.

Ikonok

A legautentikusabb napszemüvegek. Aviator – Az első és legnépszerűbb ikon 1937-ből. Wayfarer – Az első acetát napszemüveg születése 1952-ben. Clubmaster – 1986-ban (újjá)született, vagány, retró és összetéveszthetetlen dizájn. Round – Ikonikus formák a 70-es évekből. Clubround – A legújabb Ray-Ban ikon.