Oakley napszemüvegek

Oakley:
Egy innovációkkal teli történet


A márka megálmodója, Jim Jannard 1975-ben alapította meg cégét OAKLEY néven. Rövid időn belül kifejlesztésre került az UNOBTANIUM nevű anyag (a szemüvegeknél a mai napig használt saját szabadalom), amelyet motocross markolatokhoz használtak nedvszívó hatásuknak és rugalmasságuknak köszönhetően.

A termék legjobb reklámfelületének az MX szemüveg bizonyult. De a szemüveg túl jól sikerült ahhoz, hogy kizárólag marketingcélokat szolgáljon…

Webshop

Hogyan működnek
a Oakley Prizm lencsék?


A Prizm lencséket speciálisan úgy tervezték, hogy gazdagítsák viselőik vizuális élményét és növeljék sikereiket. E forradalmi technológia páratlan előnyökkel jár. Prizm lencsék megszűrik a fényhullámokat, amivel tökéletes vizuális élményt biztosítanak. Annak köszönhetően, hogy értjük a szem színérzékelésének bonyolult mechanizmusát, precízen finomhangoljuk a kiszűrni kívánt árnyalatokat, ami olyan lencsék létrejöttét eredményezi, amelyekkel sokkal jobban láthatóak a részletek.

  • Minden környezetben tökéletesen alkalmazkodnak a színekhez
  • Bizonyos színeket kihangsúlyoznak és olyan árnyalatokat is láthatóvá tesznek, amelyek szabad szemmel nem láthatók
  • Növelik a látóélességet, hangsúlyozzák a részleteket
  • Javítják a teljesítményt és a biztonságot, növelik az önbizalmat verseny során

Oakley Prizm Golf

Golfozás közben fontos, hogy pontosan felmérjük a távolságokat, a pálya felületét, valamint a mélységélességet. A lencse kihangsú lyozza ezeket az elemeket a zöld árnyalatainak felhasználásával, megkönnyítve a labda röppályájának felbecsülését.

Oakley Prizm Dark Golf

Golfozás közben fontos, hogy pontosan felmérjük a távolságokat, a pálya felületét, valamint a mélységélességet. A lencse kihangsúlyozza ezeket az elemeket a zöld árnyalatainak felhasználásával, napsütésben is megkönnyítve a labda röppályájának felbecsülését.

Oakley Prizm Trail

A hegyi kerékpározás kedvelőinek készült. Segíti a barna finom árnyalatainak megkülönböztetését, aminek köszönhetően többféle
fényviszonyban is jobban láthatók az akadályok.

Oakley Prizm Road

A lencse növeli a kisebb felszínváltozások láthatóságát, amivel időben felismerhető a kövek és kátyúk okozta veszély, így teljesítményünkön nem esik csorba.

Oakley Prizm Cricket

A lencse kiemeli a fű és salak alkotta terület kontrasztjait, így könnyebben szemmel tarthatjuk a labdát.

Oakley Prizm Field

A lencse kiemeli a fű és salak alkotta terület kontrasztjait, így könnyebben szemmel tarthatjuk a labdát.

Oakley Prizm Deep Water Polarized

A lencse tompítja a fényvisszaverődést, csökkenti a kék árnyala tok telítettségét, ami gyengítheti a látást a nyílt vízen, és növeli a víz alatti látótávolságot.

Oakley Prizm Shallow Water

A lencse tompítja a fényvisszaverődést, elmélyíti a zöld árnyalatait, és láthatóvá teszi a rejtőző halakat.

Oakley Prizm Low Light

A lencse növeli a részletek láthatóságát, de nem módosít a színárnyalatokon rosszabb fényviszonyok vagy mesterséges világítás esetén sem.

Oakley Prizm Snow

A lencse növeli a részletek láthatóságát a havon, hogy nagyobb örömmel és önbizalommal vethessük bele magunkat a nagy fehérségbe.

Oakley Prizm Everyday Grey Base

A színek telítettségének növelésével és a részletek kihangsúlyozásával a Prizm lencsék egy magasabb esztétikai szintre emelik a hétköznapjaikat. Ezt a technológiát alkalmazzuk a legn épszerűbb lencséinknél is.

Oakley Prizm Everyday Bronz Base

A színek telítettségének növelésével és a részletek kihangsúlyozásával a Prizm lencsék egy magasabb esztétikai szintre emelik a hétköznapjaikat. Ezt a technológiát alkalmazzuk a legn épszerűbb lencséinknél is.

Oakley
technológiák


Az Oakley egyik legismertebb szabadalma a Three-Point Fit technológia, ami biztosítja, hogy a fejet csak az orrnyereg és a szárvégek érintsék.

Oakley Unobtánium orrnyereg és szárvég

Az unobtánium gumiból készült orrnyereg és szárvégek verejtékkel érintkezve jobban tapadnak, így nagyobb kényelmet és jobb teljesítményt biztosítanak.

Oakley Authentic dioptriás lencsék

Az Oakley Authentic dioptriás lencséit optikai keretekkel és napszemüvegekkel is kombinálhatjuk. Páratlan optikai újításai révén az Oakley olyan csúcstechnológiákat alkalmaz, amelyek nemcsak hogy megfelelnek a sport és a hétköznapok magas követelményeinek, de egyenesen túl is teljesítik őket.

Oakley High Definition Optics

Az Oakley lencséket úgy terveztük, hogy javítsák viselőik látását, ami által jobb eredményeket érhetnek el. A szabadalmaztatott High Definition Optics (HDO) technológiáink erősebb, élesebb és tisztább képet biztosítanak. A HDO-technológia gyakorlatilag minden olyan deformációt nélkülöz, amely a sportnapszemüvegeket általában jellemzi.

Oakley Plutonite

A lencse anyagát kizárólag az Oakley számára tervezték, s mi vagyunk az egyedüli gyártói. A legtisztább optikai polikarbonátból készült.

Oakley Iridium

Az Oakley Iridium egy lencsét borító speciális fémoxid-réteg. Ez a réteg teszi lehetővé, hogy a lencse alkalmazkodjon a környezeti feltételekhez.

Oakley XYZ Optics

AZ XYZ® az Oakley® szabadalmaztatott technológiája, amely a lencse mindegyik tengelyén (X, Y, Z) biztosítja a megfelelő kilátást.

Oakley HD Polarized

Oakley HD Polarized: a legjobb polarizált lencse, amely kizárólag magából a lencséből áll.

Oakley Fotokromatikus

Az UV-fénynek való kitettség mértékétől függően a fotokromatikus Oakley HDO-technológiával ellátott lencsék automatikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz.

Oakley
kultszemüvegek


Oakley Frogskins

A popkultúra érdekes időszakát élte. A Fehér Házban Ronald Reag an elnökösködött, a „Terminátor” kasszákat robbantott, és a Run DMC aranylemezes lett. Az Oakley ekkor hoz akodott elő a sajátságos Frogskins napszemüvegekkel. Ezzel egy 80 évvel korábbi, eredeti dizájnt mentett meg a feledéstől, egy csaknem gyűjtői darabnak tűnő szemüveget hozva létre.

Oakley Holbrook

A Holbrooknál az időtlen, klasszikus dizájn találkozik az Oakle y modern technológiájával. Ezt a modellt a 40-es, 50-es és 60-as évek mozihősei ihlették, és a kalandvágyat és a szabad ságot testesíti meg. E kultikus amerikai dizájnú szemüvegkeretet fémszegecsek díszítik, s tökéletes választás mindazok számára, akik nemcsak a teljesítményre figyelnek, de a stílusos külsőre is.

Oakley Latch

A gördeszkás világgal való kreatív együttműködés eredményeként jött létre. A modell klasszikus, kulcslyuk alakú híddal és kerek lencsékkel rendelkezik, s egy meglepetést is rejteget: egy speciális klipszet, amellyel a szemüveget könnyedén a pólónkra rögzíthetjük.

Oakley Sutro

A Sutro azoknak készült, akik sportolás közben sem szeretnének lemondani lifestyle-szemüvegükről. Az O Matter anyag, az Unobtánium gumiból készült szárvég és orrnyereg bizto sítják, hogy a szemüveg a helyén maradjon. A Prizm technológia zavartalan látást és jobb teljesítményt ígé r.

Oakley Jawbreaker

Négy évtizednyi tökéletességre törekvés gyümölcseként jött létre a legújabb sportmodell, amely szem előtt tartja a világklasszis sportolók igényeit. Az Oakley-féle innovációk csúcshatékonyságú elegye ez a szemüveg, amely kellő szellőzést biztosít, könnyedén módosítható, alkatrészei Unobtánium gumiból készültek, a lencséje a Schwitchlock technológiának köszönhetően gyorsan lecserélhető, és ami a legfontosabb: bármilyen körülmények között tökéletes élességet nyújt.

Oakley Flak 2.0

Az Oakley mérnökei a sportszemüvegeket új szintre emelték, stíl usos külcsínt kölcsönözve nekik. A Flak 2.0 modell sztenderd kerete könnyű, ellenálló lencséinek pedig minden mill iméterét High Definition Optics technológiával optimalizáltuk. Az Unobtánium tapadóerejének és a szabadalmazta tott XYZ Optics technológiának köszönhetően e szemüveg pengeéles látást eredményez, s ideális választás azoknak, akik szeretik a határokat feszegetni.

Oakley Wind Jacket

A stílust és hatékonyságot elegyítő Eyeshade modellt a hegyi sp ortok kedvelői ihlették. E szemüveget úgy alkottuk meg, hogy minden hegyi körülmények közt megállja a helyét, és v iselője a síbulik királyának érezhesse magát!

Oakley Flight Jacket

Az aerodinamikai vívmányoknak köszönhetően ez a szemüvegmodell ideális választás többek között kerékpárosok
és futók számára. A nyitott felső rész széles látószöget biztos ít, s az Advancer technológiával készült híd lehetővé
teszi a levegő áramlását, amivel megelőzhető a bepárásodás és a túlhevülés. A Flight Jacket modell két cserélhető
szárral is rendelkezik, amelyek hossza különbözik, így a szemüv eg többféle sisakkal is kompatibilis.

Oakley EVZero

Az Oakley legkönnyebb és legjobb sportkeretei szokatlanul széle s plutonitlencsékkel rendelkeznek, amelyek elsősorban a kis és közepes arcokra illeszkednek. Geometrikus alakjuknak k öszönhetően rafinált külsőt kölcsönöznek viselőiknek sport közben.

Oakley Radar EV

Egy újabb mérföldkövet tisztelhetünk a Radar EV-ben, amelynek f orradalmian új kerete szélesebb felső látómezőt biztosít. A kényelmes védőkeret 0 Matter anyagból készült, alka trészei pedig Unobtánium gumiból. Újszerűségével és stílusosságával ez a minőségi szemüveg a Radar modellek nyomdok ait követi.

Látogass el üzletünkbe vagy nézz körül Optic World webáruházunkban és találj rá kedvenc Oakley & Ray-Ban napszemüvegedre!

Webshop